• »
  • Ontmoet Thrust Consult

Ontmoet Thrust Consult

3 grondleggers, 40 professionals, Wereldwijd netwerk

3 grondleggers, 40 professionals, Wereldwijd netwerk

Verspil nooit de kans die een recessie kan bieden. Met die gedachte zijn François, Ronald en Mark in 2009 gestart met Thrust Consult BV. Drie professionals met een uitgebreide achtergrond als consultant en manager. Paul (USA) en Gabor (Shanghai), twee voormalige collega's, sloten zich snel aan met hun bureaus Global Partners in Boston en Campanile in Shanghai. In de loop der jaren hebben we een wereldwijd netwerk van 40 professionals om ons heen opgebouwd. Wat ons bindt, is onze ervaring om organisaties sneller in staat te stellen om veranderingen en leerprogramma's te implementeren.

Corporates, Research, Management Pool

Hoewel we niet branche of industrie gespecialiseerd zijn, heeft Thrust Consult een mooi track record opgebouwd bij corporates in de luchtvaart, transport, life science, chemie en IT. Tevens werken we meer dan gemiddeld in een R&D en/of project omgeving, vaak grensoverschrijdend en/of met internationale teams. Multinationals en expanderende familiebedrijven vragen ons om projecten vorm te geven en hands on te begeleiden. Het is daarom prettig dat wij in de afgelopen 25 jaar een wereldwijd netwerk van lokale professionals hebben opgebouwd waar regelmatig een beroep op wordt gedaan. Deze pool wordt aangevuld met executives of onlangs gepensioneerde top managers.

Corporates, Research, Management Pool
Ervaring

Ervaring

Ons track record omvat management consultancy, interim management, training en executive coaching. Wij staan bekend om onze faciliterende aanpak, praktische oplossingen, slimme werkconferenties, actieve leertrajecten en gedegen project management. Top en middle management is daarbij onze voornaamste doelgroep. We genieten van lange termijn relaties met onze klanten als een vertrouwd raadgever. Meer dan 80% van onze opdrachten zijn herhalingsopdrachten van tevreden klanten. Nieuwe opdrachten en klanten krijgen wij door mond tot mond reclame. Elke vraag en nieuwe klant zien wij echter als een unieke uitdaging.

Guide

Bekijk even onze pocketguide die we gebruiken bij onze project management methode en vaardigheden trainingen. De gebruikte metoden en technieken staan op alfabetische volgorde en vormen een dwarsdoorsnede van een breder menu waaruit gekozen kan worden.

Bekijk hier de pocketguide.

Guide