Projecten

DSM PROJECT MANAGEMENT PROCES

Thrust Consult heeft DSM van 2010 tot 2014 begeleid bij het ontwikkelen en uitrollen van een wereldwijd leer- en verander programma om projecten op een effectievere manier aan te sturen en project management vaardigheden verder te professionaliseren
Meer lezen

TENNET SAFETY AWARENESS PROGRAMMA

Thrust Consult heeft een meerjarig programma ontwikkeld dat gericht is op het verbeteren en consolideren van veiligheid binnen Tennet. Via safety awareness workshops worden alle lagen van de organisatie bereikt.
Meer lezen

AIR FRANCE-KLM IT OPERATIONS INTEGRATIE

Thrust Consult heeft Air France-KLM begeleid bij de integratie van de operationlele ICT afdelingen van Air France en van KLM. Een meerjarig programma met impact op honderden medewerkers in Nederland en Frankrijk.
Meer lezen

PEPSICO VISIE ONTWIKKELING QUAKER NEDERLAND

Thrust Consult is door Quaker NL, onderdeel van PepsiCo, gevraagd om de wereldwijde visie en strategie te vertalen voor de Nederlandse markt (strategy deployment). In nauwe samenwerking met het management van Quaker is via werkconferenties invulling gegeven aan een verhaal dat staat als een klok
Meer lezen

MERCK R&D ALIGNMENT

Thrust Consult is door Merck gevraagd om de wereldwijde R&D community van Merck te leren om het 'discovery proces' effectiever vorm te geven met behulp van project management methodieken. Via workshops en trainingen in Genève, Darmstadt, Boston, Singapore and Shanghai hebben researchers en ondersteunende afdelingen geleerd om meer uit hun R&D projecten te halen.
Meer lezen